Uusi hanke on käynnistynyt

Voimalahanke on käynnistynyt.

Uuden voimalan selvitys on käynnistynyt tuulen mittauksella ja muilla tarvittavilla toimenpiteillä.Alueelle voitaisiin rakentaa 1-3 voimalaa. Alue sijaitsee Tornion  pohjoisosassa metsäisellä alueella ,josta lähimpiin asutuksiin on yli kaksi kilometriä, joten ei olisi häiriötä asutukselle. Muutaman kuukauden kuluttua on mahdollista tehdä ensimmäiset arviot hankkeen kokonaisuudesta ja jatkaa selvityksiä hankkeen lopulliseen toteutukseen.

Sumituuli Oy

Matti Ramlin

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Osakkuussähkö

Osakkuussähköä voi saada ensivuoden alusta alkaen. Sähköön ovat oikeutettuja  kaikki osakkaat jollei toisin ole sovittu.

Sähkön saanti edellyttää siirtymistä Eon Kainuun asiakkaaksi, mikäli ei ole olemassa olevaa asiakassuhdetta.

Nyt olisi pikaisesti ilmoitettava ne osakkaat, jotka haluavat siirtyä Eon Kainuun asiakkaaksi.Osakkussähkön saanti edellyttää kaiken muunkin kulutetun sähkön oston Eon Kainuulta eikä pelkästään osakkussähkön osuutta.Kyseessä on aikaa vievä toiminto saada kaikki toimimaan heti vuodenvaihteen jälkeen.Osakkussähkön voi luovuttaa myös jonkin toisen osapuolen käyttöön teidän keskinäisellä sopimusasiakirjalla, joka toimitetaan Sumituuli Oy:lle.Kaikkien osakkaiden ja niiden, jotka luovuttavat tai myyvät osakkussähköosuuden toisen osapuolen käyttöön on ilmoitettava kaikki yhteystiedot ja kulutuspaikan numero mikä on merkitty sähkötaulussa olevaan kwh mittariin.Kaikista asiaan liittyvistä tiedoista tullaan antamaan tarkemmat ohjeet.Olisi hyvä saada ennakkoilmoitus asiasta jolloin tiedettäisiin mahdollisten sähkön hankkijoiden  alustava määrä. Helpottaa ja nopeuttaa asian valmistelua.

Sumituuli oy

Matti Ramlin

 

 

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Tervehdys

Syksy on ollut täälläkin poikkeuksellisen lämmin, arviolta kaksi viikkoa normaalista jäljessä.

Voimala on toiminut odotusten mukaan, näyttää että ollaan suunnitellussa tuotantomäärässä. Laitan kuvia meidän juhlista, kun illat pimenee. Uusi voimalaprojekti on käynnissä, luvitus ym. siihen liittyvät asiat valmisteilla.

Kaikille hyvää alkavaa syksyä.

Matti Ramlin Tj.

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Se pyörii

Hei kaikki !

Voimalan koeajot alkoivat viime viikolla ja päättyvät 12 vuorokauden kuluttua . Mikäli tuulet ovat suotuisia sen jälkeen suoritetaan vielä lopputarkastukset, jossa todetaan, että kaikki on kunnossa.

Sitten voidaan aloittaa varsinainen tuotanto ja toiveissa olisi vain tuulisia ilmoja.

Yhtiökokous pidetään 10.10.2012 ,  paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Kaikille osakkaille tulee ilmoituskutsu.

Terv. 

Sumituuli oy

Matti Ramlin

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Päämäärä lähenee

Jälleen olemme likempänä lopullista päätöstä hankkeen toteutumisen kannalta.Voin melkein sanoa, että nyt puhutaan mieluummin päivistä kuin viikoista.Seuraavan kerran kirjoitan, kun voin ilmoittaa, että nyt kaikki asiat on kohdallaan  ja voimala tilattuna.

Hyvää syksyn loppua

Terv. Matti Ramlin

Hall.pj

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Tavoite lähesty päämäärää

Tervehdys kaikille!

On taas kulunut aivan liian pitkä aika kun olen kirjoittanut asiasta Sumituulen voimala projekti.

Olen käyttänyt kaiken aikani hankkeen kannalta olennaiseen eli hankeen saamisen sille asetetuun tavoiteesen eli voimalan rakentamiseen Kemin Ajokseen.siksi en ole kirjoittanut nöille sivuille koska keskeneräisistä asioista on mielestäni turhaa kirjoitaa herätää turhia ajatuksia ja kommenteja puoleen tai toiseen.kevään aikana tuli päätös syöttätarifista joka oli meille ja kaikille muille tuulivoimaa rakentaville ratkaiseva päätös.joka sai aikaan varsinaisen ryntäyksen alalle.Meidän viimeisinsuunnitelma on rakentamis aikataulun suhteen että perustukset aloitettaisi vielä ennen pakkasia ja pystytys kevään kuluessa.

Tässä lyhyesti kirjoitan kun asiat tarkentuu.

Kaikille hyvää syksyä.

Matt  Ramlin Hal.pj

Kato ja muotoile parhaan mukhaan Wink

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

tämä

tässä
Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

jnklnklkk

kjnjnjknj
Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Tavoite lähesty päämäärää

ksikki
Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Tavoite lähestyy päämäärää

Tervehdys kaikille!

On taas paljon aikaa kulunut siitä, kun viimeksi olen kirjoittanut projektistamme mitään.

Olen käyttänyt kaiken aikani olennaiseen eli alkuperäiseen tavoitteeseen pääsemiseen tuulivoimalan rakentamisesta Kemin Ajokseen .Siksi kirjoitukset ovan olleet  taka-alalla ajatuksissani.

Nyt asiat ovat edenneet aivan mukavaan suuntaan meidän kannalta.  Tavoite on likempänä päätöstä kuin koskaan aikaisemmin. Yksi ratkaiseva tekijä oli talven aikana tullut syöttötariffi, joka sai varsinaisen tuulivoima ryntäyksen liikkeelle.Sen vaikutus oli meille ja myös suuremmillekin alan toimijoille ratkaiseva päätös.

Suunnitelmamme on aloittaa perustuksen rakentaminen vielä tämän syksyn aikana ennen pakkasia ja voimalan pystytys ensi kevään aikana.  Tässä lyhyesti tilanne, kerron lisää kun asiat lopullisesti selviävät.

Hyvää syksyä teille kaikille

Terv. Matti Ramlin

Hall.pj.

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014