JOULUTERVEHDYS

Joulutervehdys täältä myllymaisemista. Mylly on ollut toiminnassa 2 1/2 kuukautta. Toiminta on ollut odotusten mukainen.  Nyt nähdään talven toiminnalliset ominaisuudet.

Toivotan teille kaikille oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Tuulista Vuotta 2013.

Sumituuli oy

Matti Ramlin

Ps. Ilmoittakaa mikäli haluatte osakekirjan, ne toimitetaan ensivuoden alussa.

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

JOULUTERVEHDYS

Joulutervehdys täältä myllymaisemista. Mylly on ollut toiminnassa 2 1/2 kuukautta.Toiminta on ollut odotusten mukainen. Nyt nähdään talven toiminnalliset ominaisuudet.

Toivotan teille kaikille oikein Hyvää ja Rauhallista joulua ja Hyvää Uutta Tuulista Vuotta 2013

Sumituuli Oy Matti Ramlin

Ps. Ilmoittakaa mikäli haluatte osakekirjan, ne toimitetaan ensivuoden alussa.

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Osakkuussähkö

Hei!

Kaikki jotka haluavat osakekirjan,pyydän ilmoittamaan sen 31.12.2012 mennessä sp. osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Yhtiö toimittaa osakekirjat halukkaille.

Osakkuussähköä saa aikaisintaan 16.10.2013 jälkeen. Asiasta tiedoitetaan, kun ajankohta tarkentuu.

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Hyvää Joulua Kaikille

Toivotan Teille Kaikille  Sumituulilaisille Oikein Hyvää ja Rauhallista joulua

Sumituuli Oy

Matti Ramlin

Hall.pj

Ps. työt etenee suunnitelmien mukaan

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Työt etenee

Työt etenee

Paalutustyö alkaa 7.12  ,jonka suorittaa ulkopuolinen urakoitsija .Työ kestää noin viikon ,jonka jälkeen jatkamme omana työnä siihen asti, että päästään tekemään raudoitusta ja betonivaluja.

 

 

 

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

Vuosi vaihtui

Niin on vuosi taas kulunut, paljon on tapahtunut vuoden aikana hankkeen ympärillä.

Joidenkin mielestä se on polkenut paikallaan, mutta niin ei ole tapahtunut. Olen pyrkinyt saamaan tarvittavaa omaa pääomaa kasaan, mikä ei ole ollut mikään helppo asia. Alun pitäen oli tarkoitus, että omapääoma olisi saatu kokoon piensijoittajien toimesta ,mutta toisin kävi. Näytti vielä aivan mukavalta ennen tätä lamaa, että osakkaita olisi tullut riittävästi ja näin saatu tarvittava rahamäärä kasaan. Laman alettua osakemerkintä tyrehtyi täysin. Voi sanoa ,että yhdessä yössä tapahtui kaikki niin lama kuin osakemerkinnän tyrehtyminen.

Tämän tapahduttua oli alettava katsomaan isompia sijoittajia. Suomessa varmaan on tahoja joilla olisi valmius sijoittaa meidän tarvitsema raha, mutta niiden löytäminen on vaikeaa.Vieläkin ala on meillä valitettavasti monellekin  "uskonasia" eli eivät luota alaan ja sen tulevaisuuteen,mutta näin ei asia ole. Olen käynyt lähes 20 sijoittajan kanssa keskusteluja heidän halukkuudestaan sijoittaa hankkeeseen,tällä hetkellä jäljellä on puolet.

Heidän kanssa jatkan keskusteluja asioiden loppuun viemiseksi. Toivon ja uskon pääsevämme kumpaakin osapuolta tyydyttävään ratkaisuun. Riittävän oman pääoman saanti on edellytys muun rahoituksen saannille. Muita rahoittajia ovat Tornion Säästöpankki Optia ja Finnvera. Heidän kanssa on ollut kahden vuoden ajan neuvottelut käynnissä hankkeen rahoittamisesta.

Heti nyt alkuvuodesta, kun saadaan rahoituskuvio valmiiksi ja vietyä päätökseen,

aloitan mahdollisten voimalan toimittajien kanssa neuvottelut laitetoimituksista ja kaikesta mikä liittyy hankkeen lopulliseen päätökseen saattamiseen.

Tavoite olisi aikataulun suhteen päästä  lumien sulattua tekemään voimalan perustusta ja loppukesästä alkaisi lopullinen pystytys.

 

Kiitän teitä kaikkia kuluneesta vuodesta

yhtiön osakkaita ja muita, jotka olette omalta osaltaan vaikuttaneet ja myötäeläneet hankkeen päätökseen saamiseen.  Toivon ja uskon, että vuoden kuluttua meidän voimala tuottaa uusiutuvaa puhdasta energiaa.

 

Matti Ramlin

Hall.pj.

Sumituuli Oy

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014

TERVEHDYS

Toivotan Kaikille Teille Sumituulilaisille Oikein Hyvää ja Rauhallista joulua

Sumituuli Oy

Matti Ramlin

Hall.pj

Viimeksi päivitetty: 08.05.2014