Uusi hanke on käynnistynyt

Voimalahanke on käynnistynyt.

Uuden voimalan selvitys on käynnistynyt tuulen mittauksella ja muilla tarvittavilla toimenpiteillä.Alueelle voitaisiin rakentaa 1-3 voimalaa. Alue sijaitsee Tornion  pohjoisosassa metsäisellä alueella ,josta lähimpiin asutuksiin on yli kaksi kilometriä, joten ei olisi häiriötä asutukselle. Muutaman kuukauden kuluttua on mahdollista tehdä ensimmäiset arviot hankkeen kokonaisuudesta ja jatkaa selvityksiä hankkeen lopulliseen toteutukseen.

Sumituuli Oy

Matti Ramlin


Osakkuussähkö

Osakkuussähköä voi saada ensivuoden alusta alkaen. Sähköön ovat oikeutettuja  kaikki osakkaat jollei toisin ole sovittu.

Sähkön saanti edellyttää siirtymistä Eon Kainuun asiakkaaksi, mikäli ei ole olemassa olevaa asiakassuhdetta.

Nyt olisi pikaisesti ilmoitettava ne osakkaat, jotka haluavat siirtyä Eon Kainuun asiakkaaksi.Osakkussähkön saanti edellyttää kaiken muunkin kulutetun sähkön oston Eon Kainuulta eikä pelkästään osakkussähkön osuutta.Kyseessä on aikaa vievä toiminto saada kaikki toimimaan heti vuodenvaihteen jälkeen.Osakkussähkön voi luovuttaa myös jonkin toisen osapuolen käyttöön teidän keskinäisellä sopimusasiakirjalla, joka toimitetaan Sumituuli Oy:lle.Kaikkien osakkaiden ja niiden, jotka luovuttavat tai myyvät osakkussähköosuuden toisen osapuolen käyttöön on ilmoitettava kaikki yhteystiedot ja kulutuspaikan numero mikä on merkitty sähkötaulussa olevaan kwh mittariin.Kaikista asiaan liittyvistä tiedoista tullaan antamaan tarkemmat ohjeet.Olisi hyvä saada ennakkoilmoitus asiasta jolloin tiedettäisiin mahdollisten sähkön hankkijoiden  alustava määrä. Helpottaa ja nopeuttaa asian valmistelua.

Sumituuli oy

Matti Ramlin

 

 


Tervehdys

Syksy on ollut täälläkin poikkeuksellisen lämmin, arviolta kaksi viikkoa normaalista jäljessä.

Voimala on toiminut odotusten mukaan, näyttää että ollaan suunnitellussa tuotantomäärässä. Laitan kuvia meidän juhlista, kun illat pimenee. Uusi voimalaprojekti on käynnissä, luvitus ym. siihen liittyvät asiat valmisteilla.

Kaikille hyvää alkavaa syksyä.

Matti Ramlin Tj.